Palvelemme

Kun eläinystäväsi on kuollut joko kotona tai eläinlääkärin luona, suru on suurin. Ette ehkä juuri silloin jaksa järjestellä käytännön asioita. Mutta voitte luottaa siihen, että me hoidamme ne hellyydellä ja lemmikkiä kunnioittaen.

Kun olette hyvästellyt lemmikkinne, voitte jättää hänet eläinlääkärin vastaanotolle, kietoa lempihuopaan, laittaa mukaan rakkaimman lelun. Me noudamme hänet tuhkattavaksi. Jokainen eläinystävä saa täysin yksilöllisen kohtelun aina siihen asti, kun luovutamme tuhkan Teille takaisin.

Noutopalvelumme toimii säännöllisesti yhteistyöeläinlääkäreiltämme ja EVIRAsta. Haemme lemmikin kotoa myös Tampereen seudulta.

Usein omistaja haluaa tuoda kuolleen lemmikkinsä meille itse. Toivomme Teidän silloin varaavan ajan etukäteen. Näin pystymme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla ja olemaan käytettävissä vain Teitä varten vierailunne ajan.

Kaikki asiakkaamme huomioidaan yksilöllisesti koko toimituksen ajan ja erikoistoivomukset toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Me ymmärrämme näiden toiveiden merkityksen ja toivomme Teidän kertovan niistä meille avoimesti. Tuhkauksen jälkeen tuhka toimitetaan uurnassa takaisin omistajalle tai sen voi noutaa toimistostamme sovittuna aikana. Muussa tapauksessa tuhka voidaan haudata kuusilehtoomme.