Uurnalehdot

Olarin uurnalehto
Vuonna 1988 perustettu uurnalehtomme Espoon Olarissa palvelee Helsingin seudun asiakkaitamme. Sieltä on mahdollisuus saada hautapaikka 10 vuoden vuokrasopimuksella yksittäishautaan. Alueen luonnonmukainen kauneus pyritään säilyttämään, joten hautausmaalla on oma vastuuhenkilö, joka suorittaa hautauksia sekä huolehtii alueen siisteydestä ja valvonnasta. Kartta Espoon uurnalehtoon.


Tampereen uurnaholvi
Vuonna 1992 perustettiin Tampereelle Suomen ensimmäinen lemmikkien tuhkauurnille tarkoitettu hautaholvi. Se toimii samoin periaattein kuin uurnalehto Espoossa, mutta uurnaa ei haudata maahan, vaan suljetaan holviin. Muistohuoneessa voi käydä sytyttämässä tuohuksen ja samalla muistella rakasta ystävää. Uurnaholvin puiston portit ovat aina avoinna sekä muistohuone tarkemmin ilmoitettuna ajankohtana. Kartta Tampereen uurnaholviin.


Kuusilehto
Tähän muistolehtoon lasketaan niiden lemmikkien tuhkat, joiden omistajat ovat halunneet jättää hautauksen kokonaan meidän huoleksemme. Näillä hautakummuilla ei ole mahdollisuutta vierailla, mutta me muistamme lemmikkivainajia sytyttämällä juhla-aikoina alueelle kynttilöitä.